Grupper og events

I Cold Hawaii og Nationalpark Thy

Book jeres vandsports oplevelser ved Surf Pro og få gratis vejledning til hele jeres arrangement

Vandsportsoplevelser skræddersyet til jer

Vi tilbyder bølgesurf, wingsurf, windsurf og SUP touring til grupper. Vi har mange års erfaring med at planlægge og tilrettelægge oplevelser der passer til jeres ønsker. Med Surf Pro er i sikret professionel undervisning i et trygt læringsmiljø.

Stor erfaring fra eget event og rejsebureau

I Surf Pro har vi fra 2018 til 2023 drevet vores eget rejsebureau (Nordic Surf Travel) og eget eventbureau (Vestkyst Adventures). Vi ved hvad der skal til for at stable et arrangement på benene der lever op til de høje forventninger. Vi har tidligere faciliteret oplevelser for op til 293 gæster på en gang.

Gratis vejledning til et fuldendt arrangement

Booker i jeres vandsportsoplevelser ved Surf Pro inkludere det gratis vejledning til et 360 graders arrangement med idé generering, vejledning til valg af indlogering og andre aktiviteter samt transport og forplejning. Vores netværk tilgængeligt for jer, helt gratis.

Kom gratis på besøg i Thy på vores hjemmebane

Som et særligt tilbud til uddannelsesinstitutioner og virksomheder tilbyder vi et gratis besøg for 2 repræsentanter. I får en gratis vandsportsoplevelse, rundvisning i lokalområdet samt gode ideer og erfaringer fra tidligere. Når vi er færdige kan i tage hjem med indtryk og ideer til et muligt arrangement for jer og en oplevelse i bagagen.

Book jeres gratis besøg

Ring til Rasmus på 22 41 56 54

Vi fra Sportsefterskolen SINE har haft en helt suveræn surf oplevelse i Klitmøller/Cold Hawaii, hvor vi var afsted med 293 personer af to omgange. Vi fik afprøvet såvel bølgesurf, windsurf og SUP surf i vandet (hav og sø) omkring Klitmøller, hvor en gruppe dygtige surf instruktører tog sig enormt godt af alle os nybegyndere. Det har været nogle fantastiske dage med en masse gode fællesoplevelser, som har begejstret vores elever og som har fyldt meget i vores snakke på skolen efterfølgende. Vi har haft en suveræn dialog med Rasmus igennem hele forløbet. Han har været med til at skræddersy vores program, stået til rådighed 24-7 under vores ophold, hvor han var klar til at guide os og justere tingene. Vi kan på det varmeste anbefale et besøg i Klitmøller og et samarbejde med Rasmus

Sine sportsefterskole

På Vesterbølle Efterskole har vi været i Klitmøller med alle vores elever. Vi havde en super tur, med sjove vandaktiviteter og andre supplerende aktiviteter. Det var førstegang vi har prøvet det, men det var virkelig godt. Eleverne fik den fede fællesskabsoplevelse vi ønskede os, og det var et mærkbart mere sammentømret elevhold vi kom hjem med. Turen var rigtig godt arrangeret og instruktørerne var fantastisk godt selskab.

Vesterbølle efterskole

Efter 4 dage i Vigsø/Klitmøller med 27, 3g elever kan vi varmt anbefale Thy. Vi fik utrolig venlig og fleksibel service både inden og under turen. Med kun 3 overnatninger skulle vi have noget ud af dagene - både fagligt og socialt. Det fik vi med et veltilrettelagt program, som både indehold 3 x surf/ SUP og derudover natur og kulturoplevelser i Thy. Vi kommer meget gerne tilbage en anden gang.

Nørre Gymnasium

Klejtrup Musikefterskolen besøgte Thy i marts 2022, og i den forbindelse kontaktede vi Rasmus for at lave vores tur. Det blev en tur med surf, SUP, mountainbike, museumsbesøg, vandretur og ravsafari - aktiviteter som viste Thy fra dens allebedste side. Rasmus og hans team af yderst kompetente folk var med på hele turen og var med til at gøre turen uforglemmelig. Vi vil fra Klejtrup Musikefterskolens side give vores bedste anbefalinger.

Klejtrup Musikefterskole

Vi på Hadsten højskole har fået arrangeret en fantastisk tur til Thy for 105 elever. Vi ønskede en tur med både kulturelle og aktive oplevelser og Rasmus levede i høj grad op til vores forventninger. De leverede en struktureret og velroganiseret tur med både SUP, surf, smukke vandreturer, fiskeauktion, foredrag og transport mellem de forskellige aktiviteter, så både lærer og elever kunne nyde turen og naturen.

Hadsten Højskole